Werkwijze

Om tot een passend traject op maat te komen hanteer ik de volgende werkwijze:

> Als eerste hebben we een kort kennismakingsgesprek waarin we ook kort de situatie bespreken die aan de hand is. Vaak is een eerste kennismaking per telefoon en maken we daarin een afspraak om nader kennis te maken in een orientatie gesprek;

> Orientatie gesprek: Ik stuur je een formulier op dat je ingevuld naar mij terugstuurt en dat uiterlijk 2 dagen voor ons gesprek bij mij terug is. Dit gesprek zal maximaal 1 1/2 uur duren. We maken nader kennis, bespreken de huidige situatie en hebben het over doelen en wensen. Hierdoor kan ik een helder beeld krijgen van de hulpvraag die er ligt. Er zijn geen kosten verbonden aan dit gesprek. Als we hierna besluiten met elkaar verder te gaan dan doe ik een voorstel voor een:

>Traject op maat: Met alle informatie die ik gekregen heb in de gesprekken die wij gehad hebben doe ik een voorstel voor een traject op maat. Dit betekent dat dit traject volledig is afgestemd op jouw kind of op jou als jong volwassene. Ik doe hierin een voorstel voor het plan van aanpak, over de mogelijke duur van het traject en heb jullie/jou doelen en wensen omgezet in een praktisch uitvoerbaar coachingstraject. De kosten voor een traject op maat is ook een prijs op maat, passend bij het traject dat we afspreken. Inbegrepen in deze kosten zijn:

- alle coachingsgesprekken met je kind

   - tussentijdse evaluatie

   - alle werkmaterialen

- tussentijds contact via de app

   - email en skype contact indien nodig

- eindevaluatie


Strippenkaart

Als er wel hulp maar geen traject nodig is, dan kun je gebruik maken van de strippenkaart. Deze kaart wordt per uur ingezet en is onbeperkt houdbaar.

De strippenkaart kan ook gebruikt worden na een coachingstraject om even weer e.e.a. op een rijtje te zetten.

De kosten voor een strippenkaart zijn: strippenkaart voor 5x = €350,00. Een strippenkaart voor 10x = €670,00

Los Consult/Advies gesprek voor ouders

Het kan natuurlijk ook zijn dat je maar een paar gesprekken nodig hebt. Dat kan ook. Dan betaal je per keer.

De kosten hiervoor zijn €75,00 per uur.

Vergoeding

HelibelCoaching wordt erkend en is goedgekeurd als coachingspraktijk door Zorgregio Midden- IJssel/Oost-Veluwe en 8 Achterhoekse gemeenten. Dit betekent dat je in de volgende gemeenten met een verwijzing van je huisarts of het CJG, in bijna alle gevallen een vergoeding kunt krijgen;

Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Voorst, Zutphen, Berkelland, Monferland, Aalten, Oude IJsselstreek, Winterswijk, Oost-Gelre, Bronckhorst en Doetinchem.