Vuurloop


Vuurlopen is een eeuwenoud ritueel en gebeurt ook nu nog in veel landen zoals o.a. in India, Spanje, Bulgarije, Fiji. Het wordt gebruikt in ceremonies als initiatie, voor fysieke of psychische gezondheid en het welzijn van de gemeenschap.


Zelf kwam ik voor het eerst in aanraking met vuurlopen via mijn kinderen. Zij mochten dit geweldige ritueel ervaren op hun school waar ze met de klas een vuurloop gingen doen. Ik werd enthousiast door hun verhalen en ervaringen en wist meteen; dat gevoel wil ik ook ervaren! Tijdens mijn opleiding voor kinder- en jongerencoach, mocht ik zelf een vuurloop ervaren en het was net zo fantastisch als ik had gehoopt! Het doet precies wat het belooft; je leert op jezelf te vertrouwen en geeft ontzettend veel energie en kracht. Het leert je te vertrouwen op de keuzes die je maakt en te focussen op je doelen en wensen.

Deze ervaring wil ik graag doorgeven! Daarom ben ik de gecertificeerde opleiding tot vuurlooptrainer gaan doen bij Sundoor, zodat ik veel jongeren en volwassenen kan laten ervaren hoe krachtig een vuurloop is!   


Het vuurlopen zetten we in als afronding van een intensief coaching programma of in de vorm van een workshop. Letterlijk door het vuur gaan om je hartpad te volgen, als symbolische bekroning op de ingezette veranderingen en doelen!

Interesse in een workshop vuurlopen? Bel of mail om te informeren naar de mogelijkheden!