Werkwijze

Om tot een passend traject op maat te komen hanteer ik de volgende werkwijze:

> Als eerste hebben we een  kennismaking waarin we ook kort de situatie bespreken die aan de hand is. Vaak is een eerste kennismaking per telefoon maar kan ook per mail of app. Daarna maken we een afspraak om nader kennis te maken in een orientatie gesprek;

> Orientatie gesprek: We ontmoeten elkaar in mijn praktijk om nader met elkaar kennis te maken. Dit gesprek zal maximaal 1 1/2 uur duren. We maken nader kennis, bespreken de huidige situatie en hebben het over doelen en wensen. Zo kan ik een helder beeld krijgen van de hulpvraag die er ligt. Er zijn geen kosten verbonden aan dit gesprek. Als we hierna besluiten met elkaar verder te gaan dan doe ik een voorstel voor een:

>Traject op maat: Met alle informatie die ik gekregen heb in de gesprekken die wij gehad hebben doe ik een voorstel voor een traject op maat. Dit betekent dat dit traject volledig is afgestemd op jouw (kind )of op jou als jong volwassene. Ik doe hierin een voorstel voor het plan van aanpak, over de mogelijke duur van het traject en heb jullie/jou doelen en wensen omgezet in een praktisch uitvoerbaar coachingstraject. De kosten voor een traject op maat is ook een prijs op maat, passend bij het traject dat we afspreken. Inbegrepen in deze kosten zijn:

- alle coachingsgesprekken met je kind

   - tussentijdse evaluatie

- tussentijds contact via de app

   - email en skype contact indien nodig

- eindevaluatie

 

Strippenkaart

Als er wel hulp maar geen traject nodig is, dan kun je gebruik maken van de strippenkaart. Deze kaart wordt per uur ingezet en is onbeperkt houdbaar.

De strippenkaart kan ook gebruikt worden na een coachingstraject om even weer e.e.a. op een rijtje te zetten.

De kosten voor een strippenkaart zijn: strippenkaart voor 5x = €375,00. Een strippenkaart voor 10x = €750,00

Los Consult/Advies gesprek voor ouders

Het kan natuurlijk ook zijn dat je maar een paar gesprekken nodig hebt. Dat kan ook. Dan betaal je per keer.

De kosten hiervoor zijn € 85,00 per uur.

Talentenspel

Wat zijn ook alweer je talenten en wat kunnen ze voor je betekenen. Zet je ze wel in of ben je ze uit het oog verloren? Dan kun je ze niet optimaal benutten. Het Talentenspel geeft je op een speels en diepgaande manier inzicht in je Talenten en hoe je deze (beter) kunt inzetten. Waar haal jij je inspiratie vandaan, waar ben je goed in, waar wordt je blij van. Bijvoorbeeld bij beroeps of studiekeuze, onzekerheid, faalangst of waar je dan ook tegenaanloopt in je werk, school,relaties, vrije tijd.

Het Talentenspel is een spel wat antwoorden en inzichten geeft.

Je speelt het spel met verschillende kaartjes en 2 spelborden. Een individueel Traject met het Talentenspel duurt ongeveer 4 tot 5 sessies van gemiddeld 2.5 uur

de kosten hiervoor zijn € 85,- per uur, incl. BTW

Het Talentenspel is ontwikkeld door Willem Glaudemans. www.talentenspel.nl

ACT

Act is een methode die ontwikkelt is voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar en die ingezet kan worden als je moeite hebt om je eigen weg te bepalen en hierdoor vastlopen. Dat klinkt zo makkelijk; je eigen weg bepalen maar hoe weet je wat jou weg is, wat je wilt, waar je goed in bent en hoe laat je je niet in de weg zitten door onzekerheid, faalangst, wat anderen van je vinden?

Met de ACT you way methode ga je ontdekken wat je wilt, wat je in de weg zit, wat je echt belangrijk vindt en te kiezen voor wat bij jou past. Wat geeft jou energie en hoe kun jij je kwaliteiten beter benutten. Ook leer je omgaan met de dingen die je moeilijk vindt en die je soms in de weg zitten om te doen wat jij echt wilt.

We gebruiken hierbij het Act werkboek wat je zelf moet aanschaffen. Deze kost €31,50 

 

 

Vergoeding

HelibelCoaching wordt erkend en is goedgekeurd als coachingspraktijk door Zorgregio Midden- IJssel/Oost-Veluwe . Dit betekent dat je in de volgende gemeenten met een verwijzing van je huisarts of het CJG, in bijna alle gevallen een vergoeding kunt krijgen;

Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Voorst, Zutphen.